Friends for life…

Klockan är snart nio och jag är alldeles strax redo för en löptur, eller jag vet egentligen inte om jag är så redo för jag är otroligt trött (idag igen!!). Maken jobbar nämligen hemifrån idag och Ludwig sover så jag tänkte ta tillfälle i akt att smita ut en runda innan han vaknar, man får ju passa på! Förra veckan blev det nämligen ingen löptur alls, helgen sprang iväg eftersom vi spenderade största delen hemma i Sölvesborg och igår var jag fullkomligt nockad och låg mest och sov hela dagen.

Ludwig valde i vart fall att samarbeta under min första långfärd med honom, han sov hela vägen hem till Sölvesborg och var dessutom exemplarisk under besöket hemma hos Alicia. Det är mycket som har hänt sedan deras första träff, då var Ludwig bara en månad gammal och inte alls särskilt samarbetsvillig när vi skulle ta bilder med våra bebisar liggandes bredvid varandra så det slutade med att Marlena fick hålla dem i famnen och då somnade han istället! Så kul att se skillnaden!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.