20% rabatt på nästan hela sortimentet

Midsommarafton närmar sig med stormsteg och av den anledningen sitter jag och spanar in potentiella klänningar att fira in högtiden i och eftersom det lägligt nog är 20% rabatt på i princip alla plagg på Boozt under helgen ville jag bara kika inom här för att tipsa er så att ni inte missar rabatten. Ange koden WOW20 för att ta del av rabatten!

Jag kommer beställa hem ett antal av klänningarna ovan och se vilken utav dem som jag gillar mest, det bästa med att beställa på nätet är att man i lugn och ro kan testa plaggen hemma och är man snabb nog att returnera plaggen som man inte vill ha slipper man dessutom att ligga ute med pengarna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.