Morsdag

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det alla mammors dag, personligen tycker jag att det fortfarande känns märkligt att kalla mig själv för mamma och att jag faktiskt är den viktigaste personen för Ludwig just nu. Tänk att hans absoluta trygghet är jag och givetvis även hans pappa, en skrämmande känsla samtidigt som den är alldeles alldeles underbar. På bilden är han nästan på dagen en månad gammal och idag är det nästan fem månader sedan han kom till världen, de fem mest omtumlande men även lyckligaste månaderna i mitt liv. Jag kan inte föreställa mig ett liv utan honom och kärleken till honom är helt obeskrivlig!

Jag hoppas att alla ni mammor där ute har blivit ordentligt uppvaktade idag, den insatsen som vi gör för våra barn är fantastisk och vi är minst sagt värda all uppmärksamhet en dag som denna. Själv har jag blivit uppvaktad med nybakade scones till frukost och jag fick dessutom en överraskning i form av en upplevelse, jag har tre alternativ att välja emellan där ett av valen är en spadag med övernattning vilket ändå är svårslaget så jag tror bestämt att jag kommer att välja detta alternativet. Nu ska vi kicka igång dagen och åka iväg och titta på gatstenar, den där uppfarten kräver sin planering och tiden börjar bli knapp…

Ha en fin morsdag och glöm för guds skull inte att tacka era mammor!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.