Ny vecka, nya möjligheter…

Den här veckan har jag bestämt mig för att vara ordentligt effektiv, jag måste bli bättre på att ha en klar agenda för dagen och komma igång direkt för annars försvinner bara tiden känner jag. Många gånger har jag så mycket som jag ska göra att jag knappt vet vart jag ska börja och då blir det motsatt effekt, ingenting blir gjort! Eftersom jag mår som bäst när jag får känna mig effektiv så är det lika bra att se till att saker och ting blir gjorda! Måndagar tänker jag ska bli min ”administrativa” dag, då ska jag jobba klart allt bildmaterial till bloggen som jag förhoppningsvis hunnit knäppa av under helgen samt kontinuerligt redigera och säkerhetskopiera alla miljarder bilder som jag tagit sedan jag fick Ludwig. En dag i veckan ska jag och Linda ha stående där vi ses och jobbar med vårt projekt och gosar med våra kids. Städningen är något som har hamnar rejält på efterkälken så en dag kommer gå åt till att underhålla den samt planera huset, dels har vi mycket kvar när det kommer till inredningen och dels har vi massor med projekt som kräver sin tid. Ja men ni hör ju, det är intensivt att vara mammaledig!

Nu ska jag hur som helst kicka igång måndagen med min dagliga PW och fortsätta lyssna på min nya bok, sedan jag signade upp för BookBeat har kat blivit en riktig bokmal! Jag slukar ungefär en bok i veckan när jag är ute och PW:ar, så härlig känsla att slå två flugor i en smäll. Ni har väl inte missat erbjudandet som jag skrev om in detta (klick) inlägget?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.