När bitarna här hemma faller på plats…

Jag tror inte att ni förstår vilken lycka det var när vi slutligen hade beslutat oss för vilken hatt- och skohylla vi ville ha och således äntligen kunde påbörja inredningen av hallen, vi har minst sagt velat fram och tillbaks och valet stod egentligen hela tiden mellan denna från STRING och ett annat alternativ men efter månader av funderingar blev valet slutligen solklart och denna gråa designen fick helt enkelt flytta in. Vi har ju bestämt oss för att genomgående i huset inreda med nordisk design för att på så vis hålla en röd tråd genom interiören här hemma så det andra alternativet var faktiskt ganska snarlik denna.

När det kommer till hallen har vi försökt att tänka praktiskt och jag är så glad över att den är tillräckligt rymligt så att den slukar både barnvagnen och babyskyddet utan några egentliga problem, sen hade jag såklart gärna haft utrymmet tillgängligt åt annan inredning än bebisprylar men det är en svår ekvation att lösa. Hur som helst tycker jag att vi har funnit den bästa lösningen som tids nog, när vi inte längre behöver någon vagn tillåter en förlängning av hatt- och skohyllan. Det är även en av anledningarna till att valet slutligen föll på denna designen, det är nämligen enkelt att bygga på fler hyllor (vi tänker till vänster om den befintliga) efter önskemål och vi är rörande överens här hemma om att vi vill få plats med många skor, jackor och accessoarer. När vi är ”klara” med hatt- och skohyllan kommer den att se ut så här (klick), nu har vi alltså bara köpt den ena delen så att säga.

Mitt emot hatt- och skohyllan huserar vår fina sittpall från Hübsch som jag har visat i ett tidigare inlägg (här) och ovanför den är vi nu på jakt efter en passande spegel, jag tänkte först en rund version men har nog övergått till att vilja ha en oval något längre version så att man kan stämma av sin outfit innan man lämnar hemmet. Har ni några tips på fina speglar får ni gärna hojta till, jag har nämligen rannsakat nätet efter den rätta utan att hitta någon.

Något som har stört mig ett tag är att vi båda har dumpat posten lite här och var efter hand som vi tömt brevlådan och det ger ju direkt ett stökigt intryck så vi (kanske mest jag) blev så glada när vi såg att man kunde köpa till ett brevfack på hatthyllan där man kan dumpa posten tills dess att man har tid att gå igenom den. Har jag nämnt att jag älskar när man får till smarta lösningar som underlättar i vardagen? Detta är en sådan!! Det enda som inte är helt klockrent med vårt nytillskott är att maken endast får plats med tre par skor på sin hylla vilket resulterar i att han fortfarande ställer skor precis överallt i hallen!! Jag vill helst inte ha några skor ståendes under skohyllan heller eftersom det blir så mycket smidigare att dammsuga om golvet är fritt och man slipper plocka undan en massa saker!

I helgen passade jag på att sporta min nya fina weekendväska som givetvis matchar vår skötväska alldeles ypperligt! Vi har nämligen insett att vi behöver en väska som rymmer lite mer än de vi redan har och i den här från Bagasi kan både jag och maken få plats med vår packning när vi bara ska iväg över helgen. Ju färre kollin att bära desto bättre när man har en litet bebis i familjen! Just nu är det halva priset på väskan plus att man fick en jätte fin necessär på köpet, jag tänkte visa den i ett separat inlägg vid ett senare tillfälle.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.