Det där med att plocka in blommor från sin egen trädgård…

Det är så spännande nu när allt håller på att blomma i vår trädgård, vi har ju noll koll på vad de tidigare ägarna har planterat och jag måste säg att trädgården börjar kännas väldigt mysig här hemma. Det känns som att det är en härlig balans med färgklickar här och var och ovan ser ni ett urval av de blommor som just nu blomstrar här hemma, jag är ju svag för rosor när det kommer till trädgårdsblommor och på baksidan har vi lägligt nog en vit rosenbuske. I år kommer vi nöja oss med att addera lite krukväxter och känna av vad som redan finns planterat och nästa år tänker jag att vi eventuellt sätter vår egen prägel på växtlivet här hemma, jag har en känsla av att vi kommer ha fullt upp med planeringen av uppfarten så det är dumt att lägga på ytterligare jobb. Vi har dessutom fortfarande en hel del kvar när det gäller trädgårdslivet, vi behöver tex först införskaffa oss en grill och trädgårdsmöbler i form av matbord och stolar samt ett par solstolar. Det tar liksom aldrig slut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.