Weekend mode

Äntligen helg, jag är verkligen redo för att ha maken hemma denna helgen! Veckan som har gått har han nämligen haft väldigt sena jobbkvällar på grund av tjänsteresor och konferenser så det har blivit långa dagar med Ludwig utan någon avlastning. Nu när han dessutom vänder sig från rygg till mage utan några som helst problem blir det betydligt intensivare för dels måste man ha ständig koll på honom och dels är han så frustrerad över att inte kunna ta sig fram så det slutar alltid med att jag får ta upp och lugna honom. Så stolt över hans framsteg, samtidigt inser jag vad som komma skall för så snart han kryper/ålar/sätter sig upp lär det vara fullt ös! Just det, i helgen började han dessutom ta ersättning ur flaska efter att vi har matat honom med sked (ett tips till er som har problem med att bebisen inte vill ta nappflaskan, börja med sked tills dess att han vant sig vid smaken) ett tag så nu är jag i full gång med att trappa ner amningen. Mitt mål är att sluta amma vid 6 månader så nu behöver jag successivt minska på matandet.

För någon helg sedan for vi hem till Sölvesborg över en weekend, jag körde själv med Ludwig och sedan kom maken med tåget direkt efter jobbet fram mot kvällen så jag fick ta hand om både min och makens packning vilket den här weekendväskan i storlek XL gjorde med bravur. Väskan kommer från Bagasi precis som Ludwigs skötväska och givetvis matchar de två väskorna varandra, läderdetaljerna på weekendväskan är nämligen i samma läder som skötväskan är tillverkad i. Tröjan är också ny, så himla praktiskt nu när man ammar eftersom den är ganska stor i modellen samt att den går i omlott på framsidan vilket gör det enkelt att bara dra upp ena sidan plus att man kan gömma bebisen lite halvt under den. Jag ammar dock fortfarande inte offentligt om det går att undvika, jag går alltid ifrån och det har hittills gått hur bra som helst att hitta lösningar. Vissa gånger har jag tex suttit i baksätet på bilen och matat Ludwig, andra gånger har jag gått in på toaletten och satt mig på toalettlocket (dock får det såklart vara en fräscha toalett annars hade jag aldrig slagit mig ner där) eller rent av matat honom ståendes i samband med blöjbytet på toaletten.

Weekendväska HÄR / Tröja (finns på rea) HÄR / Chinos (förra årets) liknande HÄR / Skor (utsålda)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.