Säg hej till mina nya krukor!

Alltså, som jag har längtat efter denna leveransen! Jag är helt kär i den turkosa färgen och tänker placera dessa två krukorna bredvid varandra i vardagsrummet där upp men nu när jag ser hur väl färgerna viger sig med interiören i vardagsrummet här nere blev jag osäker på om de inte hellre ska bli kvar här, vad tycker ni? Vi behöver visserligen ha högre växter här nere så att det samtidigt blir lite insynsskyddat och då borde jag ju beställt två mediumkrukor snarare än en medium och en liten. Jag får helt enkelt fundera! Även den grå-beiga nyansen är superfin, dessa krukorna tänker jag nog placera i sovrummet där jag har just beige som basfärg.

Vi har ju än så länge bara hunnit investera i två krukväxter i hela huset (som hör och häpna fortfarande är vid liv) vilket beror på att jag helt enkelt inte hittat de rätta krukorna till respektive rum varför jag blev så glad när jag fick syn på Isadeco’s helt fantastiska designerkrukor! Färgen, formen, faten, en fullträff enligt mig och som skapta för vårt hem som helt och hållet är inrett i nordisk design. Det bästa är dessutom att krukorna säljs till ett rimligt pris, vi beställde våra på nätet men jag såg att även Åhlens har dem till försäljning och det finns dessutom flera färger! Mediumkrukan inklusive fat kostar 498kr och den lilla krukan inklusive fat fyndar du för ynka 349kr, man kan även köpa krukorna separat utan fat.

Nej, nu ska jag kasta mig in i bilen och bege mig på krukväxtjakt! Jag tänker mig några gröna, lättskötta växter så jag får nog fråga mig för i butiken vad de rekommenderar. Givetvis kommer det en uppdatering med hur det blir när jag väl placerat ut krukorna här hemma. Trevlig lördag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.