Glad Nationaldag

Eftersom mannen jobbar Nationaldagen till ära har jag och Ludwig spenderat några timmar av dagen tillsammans med mina gamla LEO-kollegor, det är så roligt att vi fortfarande ser till att ses med jämna mellanrum. Denna gången hälsade vi på hemma hos Nicol som för bara någon månad sedan fick sitt andra barn, vi tog med oss lite fika och såklart ett paket till den nyfödde och satt sedan och tjattrade i deras trädgård i några timmar. Jag passade på att promenera fram och tillbaks till Bunkeflo där Nicol bor och det tog exakt 43min enkel väg så det blev en alldeles lagom lång runda och nu tänkte jag snart dra igång med städningen här hemma.

Eftersom maken jobbar i grannlandet och istället var ledig igår när Danmark firade sin Nationaldag passade vi på att ta en spontan kvällspromenad och äta middag ute, vi testade den beryktade pizzerian Mastio som helt klart levererade riktigt goda pizzor (om än något dyra) och sen gick vi ner en sväng till hamnen och knäppte av lite bilder i solnedgången som var fullkomligt magisk. Det är så svårt att fånga en solnedgång i bild men jag la ut en film på Insta Stories som verkligen skildrar hur magisk den var. Jag bar min nya klänning från mango som har kommit till att bli en favorit, jag tänkte att jag skulle länka till den här men den verkar sålt slut vilket jag kan förstå för den kostade bara 499kr.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.