Rosa läppar och ett diadem

Förra veckan när jag och Linda möttes upp inne i stan för att gå på ett event passade jag på att sporta mina nya byxor, jag körde en kontorsinspirerad look och matchade byxorna med mina relativt nya ”slip ins” som är alldeles perfekta nu när det är så varmt ute! Jag är ju inte så mycket för öppna skor och tycker många gånger att ett par sandler inger en alldeles för barfotad look till min klädstil, dessa skorna är svala samtidigt som de inger ett dressat intryck! Till er som sitter inne på kontor är detta lösningen nu när högsommarvärmen är här!

 

Något som jag tycker är väldigt snyggt men knappt använder är diademet, det tillför det lilla extra till en outfit men ändå är jag sämst på att bära det! Nu när det blåste så mycket fyllde det dessutom en funktion och höll mitt hår på plats! Jag måste bli bättre på att använda diadem helt enkelt!

Skjorta: Ralph Lauren (gammal) / Byxor: Mango / Skor: Apair 

Foto: Linda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.