Ångesten över badoutfiten!

Usch vad jag inte känner mig redo för att iträda någon som helst form av badoutfit, visserligen var det bara 5 månader sedan jag födde barn och även om jag trodde att graviditeten skulle lämna enorma spår efter sig på framförallt magen vilket den faktiskt inte gjorde på det viset så är jag allt annat än i form för badoutfiten. Om jag trodde att jag behövde baddräkt förra året så är det ingenting gentemot vad jag behöver nu! Jag och maken passade på att cykla ner till havet och tog vårt första dopp i söndags när svärföräldrarna var här och kunde passa Ludwig, det var ren och skär ångest att ens visa mig i baddräkt den korta stunden. Jag kände mig så otränad att jag till och med tvekade på om jag ens ville ta det där doppet i offentligheten, visst är det märkligt varför man känner sådär för bland detta myller av människor så är det garanterat inte en enda själ som ens reflekterar över ens närvaro. Det sitter liksom i hjärnan!

Hur som helst, jag spanade precis in utbudet av baddräkter på Boozt (klick) och valde ut några som jag gillar, nu orkade jag inte länka till var och en av plaggen men man kan ju söka på namnet tänker jag. Hoppas att ni är lite mer pepp på att vistas på stranden än vad jag är, haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.