Helgbestyr

Oj vad den här helgen gick fort, nu ska jag väl inte säg att den är över än för ikväll får vi middagsbesök av Amanda & Johannes så det kommer bli ett härligt avslut på en annars väldigt intensiv helg. I fredags hade jag min kära mamma på besök, vi strosade omkring på Emporia och kom i vanlig ordning hem med en helt ny garderob till Ludwig. Senare på kvällen skjutsade vi hem henne till Sölvesborg, avnjöt en sen middag tillsammans och begav oss där efter hemåt igen fast i sällskap av deras partytält samt extrasängar som vi behöver låna inför midsommar. Igår fortsatte förberedelserna inför midsommar och vi har nu säkrat att det finns sitt- och matplatser till alla 16 gäster och det var väl vad vi hann med under den dagen för sen blev jag fullkomligt utslagen och mådde riktigt dåligt vilket resulterade i att jag redan vid halv nio kröp till kojs i hopp om bättre välbefinnande. Jag trodde faktiskt att jag skulle vakna upp och vara ordentligt sjuk men istället har jag bara lite känningar i halsen vilket är positivt, dock blev det tyvärr ingen löprunda för min del vilket grämer mig något enormt eftersom jag verkligen hade sett fram emot att få röra på mig idag.

Jag tänkte för övrigt att jag skulle pynta borden på midsommar med handplockade (om det finns några som fortfarande blommar då vill säga) blommor, den här lilla buketten hade svärmor med sig förra helgen och visst är den söt! Till midsommar hade jag dock tänkt mig enstaka blommor i småvaser så jag hade behövt köpa på mig några fler vaser än de vi redan har.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.