Cozy by Dozy

-inlägget publiceras i samarbete med NordicForm

Förra veckan när Ludwig hade en dejt med kompisen Selma passade vi på att inviga Ludwigs nya lekfilt från Cozy by Dozy, vi slog oss ner i Jennys föräldrars trädgård i Skanör och dukade upp med lite eftermiddagsfika och mer idylliskt än så kan det knappast bli. Det är så härligt att se de små tillsammans, även om de inte leker så mycket än så finns interaktionen där och det är underbart! Selma är en riktig liten busunge, hon har nyligen lärt sig att krypa baklänges så det där med att vara still för fotografering vart inte särskilt populärt. Till slut var det bara Ludwig kvar på filten, haha!

En vadderad lekfilt är helt klart ett måste när man har en liten bebis, vi använder den dagligen! Här hemma lägger vi filten över en skumgummimatta och sedan kan Ludwig ligga där och leka med sina leksaker i godan ro, öva på att vända sig eller rent av bara ligga och titta sig omkring vilket Ludwig älskar att göra.

På bilden ovan är Ludwig så himla lik min Lillebror när han var en liten bebis, så roligt hur man kan se likhetsdrag i de små! För tillfället tycker jag inte att han är lik varken mig eller CJ, egentligen har han väl aldrig varit lik någon av oss sådär som man kan se likhetsdrag hos vissa bebisar och dess föräldrar men jag tror nog att det tids nog kommer att bli en liten mini-CJ av honom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.