Den perfekta resevagnen som går att fälla ihop

Semestern börjar närma sig med stormsteg och jag inser att det är sjukt mycket prylar man ska ha på plats innan man reser på semester med en liten bebis! Igårkväll bytte vi ut liggvagnsdelen på vår resevagn och kopplade på sittdelen, Ludwig fick teståka vagnen inomhus och han tyckte att det var så spännande att sitta upp medan jag körde runt honom. Han såg nästan lite stolt ut där han satt. Först tänkte jag byta ut liggdelen på vår ”hemmavagn” också men jag blev osäker på när man kan låta bebisen åka i sittdelen, måste han vara över ett halvår eller kan man byta ut den innan? I och med Ludwig föddes tre veckor för tidigt blev jag dessutom osäker på om man ska ta höjd för dessa veckorna också?

Jag är så glad att vi redan har resevagnen säkrad, vi har en baby jogger City Tour Lux och jag tänkte att jag skulle hinna med att fotografera den nu inom det närmsta och ge er en lite recension. Vi har ju inte hunnit använda den vagnen så mycket än men nu i sommar kommer den att användas flitigt och jag planerar såklart att dela med mig av en utförlig recension, jag är hur som helst redan imponerad på hur packningskompatibel barnvagnen är då man till och med kan vika ihop liggdelen och packa ner den i den tillhörande reseväskan. Är det någon som vet om man kan ta med resevagnen som handbagage på flyget? Det vore ju så himla skönt! Vi kom även på att vi måste ha med oss bilbarnstolen eftersom vi kommer ta en del taxiturer i Cannes, det blir ju jätte bökigt, är det någon som har någon erfarenhet kring att resa med bebis?

Jag såg förresten att flertalet resevagnar från baby jogger nu finns på rea här (klick).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.