Från bebis till ett halvår

Först NU, ett halvår efter att Ludwig kom till världen, är jag ikapp med sorteringen och redigeringen av alla bilder som jag har tagit sedan han föddes och då har jag inte ens börjat sortera alla mobilbilder vilket jag verkligen måste göra för minnet på telefonen är fullt. Jag kan varmt rekommendera att säkerhetskopiera och fixa med bebisbilderna löpande för det här har varit en riktig surdeg  att ta sig igenom, från och med nu kommer jag att fixa till alla bilder efter hand som jag knäpper av dem och även säkerhetskopiera dem en gång i månaden. Så kul att se hur utseendet förändras på så kort tid, från att ha sett ut som en liten docka till att nu se ut som en liten pojke:

På nedan två bilder är Ludwig precis nyfödd, bara någon dag gammal:

På nedan två bilder är han 1 månad gammal:

På nedan två bilder är han 2 månader gammal:

På nedan två bilder är han 3 månader gammal:

På nedan två bilder är han 4 månader gammal:

På nedan bild är han 5 månader gammal:

På nedan bild är han nästan 6 månader gammal:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.