When in Cannes

Resan ner till Cannes gick över förväntan! Vi beställde en taxi med babyskydd som skjutsade oss till Kastrup, väl framme möttes vi av en fullsmockad flygplats! Ludwig satte vi i bärselen och han var jätte nyfiken på alla människor, till slut somnade han av alla nya intryck så när CJ blev utvald till ”random check” i säkerhetskontrollen blev vi inte jätte glada! Just där och då hade vi några minuter av kaos, vi tvingades plocka ur Ludwig ur bärselen samtidigt som vi skulle rodda med allt bagage som åkte igenom rullbandet. Vi som trodde att vi hade anlänt i god tid till flygplatsen för att kunna slå oss ner och dricka en kopp kaffe fick istället springa direkt till gaten. Norwegian hade inte helt otippat placerat oss på helt skilda rader, jag skulle till en början sitta på rad 9 och CJ på rad 21! Då undrar man lite hur de tänker när man reser med en 6 månaders bebis! Efter MÅNGA om och men bytte de till slut så att vi fick sitta bredvid varandra och väl var det för det dröjde inte länge innan Ludwig fick för sig att göra ”nr 2”, det gick faktiskt ganska smidigt att byta blöja på honom men jag kan föreställa mig vilken kaos det hade kunnat bli om han tex hade bajsat ner kläderna eller om kön till toaletten hade ringlat sig lång.

Väl framme i Cannes hade vi bokat en stortaxi med två babyskydd och en barnstol tillsammans med Linda m familj och det var väl kanske inte helt otippat att det skulle bli fel i den beställningen. Vi bråkade lite med chauffören och till slut lyckades han få en kollega att komma med babyskydd så att vi kunde åka säkert, det känns ju inte alls kul att åka med de små utan att spänna fast dem men det löste sig till slut.

De första dagarna här i Cannes bor vi alla hemma hos ett par vänner som hyrt ett fantastiskt vackert hus i Super Cannes, för att inte tala om de ljuvliga blommorna i trädgården och utsikten från trädgården! Så tropiskt! Här ska vi bara chilla, laga mat tillsammans och hänga vid poolen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.