En bekväm business outfit

En outfit som jag hann knäppa av innan jag for till Cannes men som jag totalt glömde bort att publicera här i bloggen! Jag och Linda hade precis spenderat några välförtjänta timmar hos bästa frisören på Xperience Lailas Luxury Salon inne i Malmö och passade på och ta en outfit när vi väl hade fått håret så fint stylat, det blåste dock något kopiöst så det var lättare sagt än gjort för håret ville inte riktigt ligga still utan fladdrade mest i horisontellt läge bakåt. Blåsiga dagar kan vara de värsta att fotografera i! Jag hade i vart fall på mig en outfit jag trivs väldigt bra i, hög midja med vida ben på byxan och en skir blus! För tillfället går jag dessutom nästan alltid omkring i låga skor och dessa känner man sig precis lika dressad i som om man hade trippat omkring i ett par klackar!

Hoppas att ni njuter av semestern, själv är jag så otroligt taggad för denna veckan drar renoveringen av uppfarten igång! Där är fortfarande en del beslut som ska tas och så sent som igår bestämde vi oss för att även ta bort buskarna på framsidan och istället göra en rabatt där vi kan plantera något tills nästa år, jag har blivit överförtjust i lavendel och det ser ju så ljuvligt ut när man har ett hav av denna lila blomster så det kanske hade passat fint!

Blus: Rosemunde / Byxor: Warehouse / Skor: Apair / Väska: Mulberry

Foto: Linda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.