Kvinnliga accessoarer

Innan vi for till Cannes passade vi på att besöka min lillebror med familj i Helsingborg och då såg jag ut så här, det är så skönt att jag numer kommer i mina gamla skjortor igen (även om de kan strama lite väl över armar och midja ibland). Denna skjortan dressade jag upp med min nya scarf som jag är helt förälskad i, hade jag kunnat hade jag konstant stylat mina outfits i en snygg scarf för det tillför så mycket till helheten.

Är det förresten någon som känner igen sig kring det där med att håret lätt bryts av under graviditet/amning? På bilden ovan ser man tydligt hur mitt hår har brutits av vid tinningarna, jag fick nästan en chock när jag la märke till det för det ser nästan ut som att jag har snaggat mig på det området. Jag passade på att fråga Laila på Xperience kring detta och hon berättade att det är väldigt vanligt att man både tappar hår/bryter av håret just när man ammar men att det sedan växer ut igen så jag hoppas innerligt att det stämmer på mig. Enligt Laila har jag ett väldigt friskt hår och ett tecken på det är att det tar sjukt lång tid att föna torrt. Det är tur att Laila numer ska hjälpa mig att få bukt på mitt hår, jag tycker redan att jag har märkt skillnad och den enda förändringen jag gjort sedan mitt besök är att jag numer inte kammar håret när det är blött utan låter det självtorka eller fönar det utan att först kamma.

Scarf: MQ / Skjorta: Berkeley / Shorts: Zara / Sandaler: Zara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.