Kusinkärlek

Alltså jag smälter! Hur gulliga är inte dessa två? Mamma hade köpt likadana kläder till Ludwig och Benjamin så vi ville överraska henne med att ta en bild på dem två när de har dessa outfits på sig, det var dock lättare sagt än gjort och det där med att få Benjamin till att ha Ludwig i knät gav vi upp ganska snabbt för det hade kunnat sluta illa. Benjamin är ju bara strax över 2 år och var inte alls intresserad av att ha sin lilla kusin i famnen tillräckligt länge för att jag skulle hinna knäppa av en bild, istället fick det bli en bild när de sitter/ligger bredvid varandra.

Det dumma med min kamera är dock att fokuspunkten bara kan läggas på en av dem så dessvärre blev inte båda två skarpa i bilden! Jag ville ju nämligen fotografera med en låg bländare så att bakgrunden blev suddig men med facit i hand skulle jag höjt den något för att få båda två i fokus. Det är lätt att vara efterklok!   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.