Min helg i bilder

Oj vad denna helgen swishade förbi snabbt! Mamma kom hit kring lunchtid i fredags och stannade fram tills idag, vi hade bokat in henne sedan en tid tillbaks eftersom vi båda kände att vi behövde sova ut. Just där och då hade vi en förhoppning om att hon även skulle kunna ta nätterna men eftersom Ludwig precis blivit amningsfri var det inte aktuellt, för tillfället är han så otroligt mammig och på nätterna är det bara jag som gäller. Vi är inne på fjärde dygnet utan amning och även om det gått förhållandevis smärtfritt att få honom att sluta amma så är jag helt dödstrött. När han vaknar försöker jag först ge honom ersättning på flaska och när han väl tar det så brukar han somna om direkt men när han inte vill ha ersättning går jag omkring med honom tills han somnar och inatt vid fyratiden gick jag runt i en hel timme innan han gav upp och somnade om. När han sedan vaknade kring sextiden räckte jag över honom till mamma och fortsatte sedan att sova fram till klockan nio, så himla skönt!

Denna helgen är det festival här i Limhamn och jag får nästan nypa mig själv i armen för här är så idylliskt! I fredags gick vi ner och käkade från ett av matstånden, det blev ett svampknyte för min del och en glass till efterrätt. Vi rundade sedan av kvällen med ett glas vin i trädgården och satt och snackade en stund innan vi slutligen kröp till kojs. Igår for maken över till Köpenhamn tillsammans med en kompis, de sov över på hotell och passade på att festa till det lite så jag och mamma hade en mysig tjejkväll här hemma. Vi åt middag på fiskrökeriet, gick en sväng på festivalen och rundade sedan av kvällen med en påse godis i soffan. Det slutade med att vi båda låg och sov i varsin ände så redan klockan 23 kröp vi till kojs.

Ludwig fick denna alldeles ljuvliga outfiten av mamma, shortsen finns på Zara!

Det är så skönt att ha mamma här emellanåt, hon går konstant och bär på Ludwig, ser till så att blöjan är ren och matar honom när det behövs. Det är bara några få tillfällen då han inte nöjer sig med någon annan än mig som jag behöver rycka in så det blir alltid massor gjort här hemma när hon är på besök. I fredags passade jag och maken på att köra en storstädning av huset medan mamma och Ludwig satt ute i trädgården, jag har även hunnit vika lite tvätt och sprungit ner i källaren med en massa saker som Ludwig vuxit ur. Jag tänkte att jag skulle hinna med så mycket mer men värmen har nästan tagit kål på oss, hemskt och säg det men nu längtar jag efter lite regn!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.