Cozy by Dozy – en sommarversion av Ludwigs barnrum

-inlägget publiceras i samarbete med Nordic Form

Jag älskar färgskalan inne på Ludwigs barnrum, jag har börjat sticka in lite mer gråa detaljer för att bryta av den annars väldigt turkosa/blå tonen och senaste nytillskottet är hans sommarversion av spjälskydd från det norska varumärket Cozy by Dozy. Tidigare hade han ett tjockare spjälskydd som jag tycker passar mer till vintersäsongen så nu när det är så himla varmt får denna tunnare varianten pryda hans säng. Jag funderar på om vi ska börja med att natta honom i hans egna säng nu när han är amningsfri, han har blivit så himla rörlig i sömnen helt plötsligt så sidosängen känns nästan för liten och att lägga honom i vår säng utan kanter känns lite läskigt samtidigt vet jag inte om jag är redo för att ha honom i ett helt annat rum över natten.

Inredningsprojekten har annars stått lite still över sommaren eftersom vi har varit på resande fot samt är i full gång med att fixa till uppfarten här hemma men nu när semestern snart är slut tänkte jag dra igång mina projekt igen, för att orka fotografera och styla här hemma behöver det dock bli lite svalare för just nu är det olidligt varmt både inomhus och utomhus. Nästa  detalj på Ludwigs rum blir att hitta den rätta garderoben samt ett skrivbord med matchande stol, jag har ju en del mått att förhålla mig till eftersom rummet inte är allt för stort och jag vill gärna att det ska se proportionerligt snyggt ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.