Härliga höstnyheter från Filippa K

Semestern har kommit till sin ända och det är med blandade känslor, det är såklart trist att maken börjat jobba men samtidigt är det ganska skönt att komma tillbaks till vardagsrutinerna. Jag blir så mycket mer effektiv när dagarna är mer ”rutiniga”, idag har jag tex redan hunnit städa här hemma och nu sitter jag och inväntar min barndomsvän Per som kommer på besök.

Passar på att spana in lite höstnyheter på Boozt (klick) innan han kommer och jag måste säg att Filippa K levererar en hel del godbitar, jag blev fullkomligt kär i blusen längst ner till höger men den finns såklart inte i XS!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.