Hur ofta skiftar bebisen hårfärg?

Vi har fått en blond bebis! På de här bilderna ser Ludwig ut som en riktig lintott, ljuset gör visserligen sitt på bilderna men det mörka hårsvallet som han föddes i är som bortblåst. Både jag och maken var ljushåriga som barn så det är väl inte så konstigt att även han blir det, dock tycker jag att det är märkligt hur håret plötsligt kan ändra färg. Det var någon som sa att bebisar byter hår upp till fyra gånger innan det riktiga håret växer ut så frågan är vilken omgång detta är för Ludwig. Hur är det sedan med ögonfärgen? Undrar om han får behålla den intensivt blåa nyansen som han har nu, jag hopppas det för den är ju helt fantastisk.

Nu sover min lilla skatt så jag passar på att hinna med lite administrativt jobb framför datorn, jag känner mig ganska nere för tillfället och produktiviteten är låg vilket jag inte alls trivs med. Jag undrar just om nedstämdheten kan ha med hormonerna och att jag slutat amma att göra? Hoppas hur som helst att det vänder snart!

Ludwigs outfit kommer från Zara, jag fullkomligt älskar shortsen och passar på att använda dem så mycket som möjligt innan han växer ur dem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.