Helgbuketten är den bästa blombuketten!

-inlägget publiceras i samarbete med Euroflorist 

Visst är det något alldeles extra med ett nystädat hem och en rykande färsk bukett med blommor? Helgblommorna är de absolut bästa blommorna och känslan som infinner sig när man har pyntat huset inför ett par dagars ledighet är obeskrivlig. Denna veckans helgbukett kom dessutom budad till oss och hur lyxigt är inte det? Helt klart en lyx man kan vänja sig vid! Även om jag gillar att ha små färgklickar lite här och var så hör den vita buketten till favoriten, jag beställde därför ”floristens vita val” som ni finner här (klick)  och visst är den vacker? Nästa år tänkte jag göra en kraftansträngning och plantera några av mina favoritblommor i trädgården och den där vita spretiga sorten i mitten (någon som kan namnet på den?) hade mer än gärna fått flytta in i vår trädgård.

Innan jag valde min bukett tittade jag igenom alla olika blombuketter på Euroflorist hemsida och där finns verkligen en bukett för varje tillfälle, dessutom kan man skicka blommor över hela världen via dem. En perfekt överraskning för så väl födelsedagen, morsdag eller för att bara visa uppskattning till någon man håller kär.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.