Erbjudande: 25% på första besöket på Xperience – Laila’s Luxury Salon

Ny vecka, nya möjligheter! Denna veckan har jag så mycket roligt framför mig! För det första så är byggarna äntligen tillbaks efter semestern och är nu i full gång med att lägga smågatstenen på framsidan, oj vad jag längtar tills allt blir klart! Senare idag ska jag och Ludwig gå på fotvård, jag har hittat ett ställe här i Limhamn och herre min gud vilken skillnad det är att gå på fotvård vs pedikyr! Jag tycker alltid det gör så ont när jag är på pedikyr, jag har kanske haft otur och hamnat hos väldigt hårdhänta ”pedikyrare” men oavsett känns min fotvårdare så mycket mer kunnig inom området så från och med nu blir det ingen mer pedikyr för min del! Denna veckan får jag även besök av min fina vän Emelie och det ska bli så kul med en liten tjejdejt! Sist men inte minst väntar Fashion Week i Köpenhamn för mig och några andra bloggare, vi har fått inbjudan till ett par shower under torsdagen och kommer dessutom att sova över i Köpenhamn. Min fösta natt från Ludwig, jag kommer sakna ihjäl mig efter honom och är faktiskt lite nervös men det kommer säkert gå jätte bra. Maken får besök av övernattande föräldrar så dels får han erfaren hjälp och dels får de en mysig ”far-/mor och son- dag”, jag och mamma brukar ju ha ”mor- och dotterdagar” och det är så mysigt tycker jag.

Nu till det bästa för er! Jag har nämligen fått lov att dela med mig av ett kanonerbjudande som ni inte får missa! Genom att nämna ”Thessan25” får ni hela 25% på första besöket på Xperience – Laila’s Luxury Salon ! Under mitt och Lindas besök diskuterade vi det här med att våga ta steget och byta frisör när man väl har börjat gå till en viss salong och drog slutsatsen om att det förekommer en viss tröskel innan man beslutar sig för att besöka en helt ny salong, jag vet tex många som trots att de går från sitt frisörbesök utan att känna sig nöjda med resultatet fortsätter att gå till samma frisör i hopp om att få en bättre känsla efter nästa besök. Jag själv har gjort likadant så många gånger! Jag tror att det handlar om att man blir bekväm! Man orkar inte riktigt leta upp en ny salong och inte allt för sällan bokar man det där frisörbesöket i absolut sista minuten och då räcker tiden inte till att leta upp någon annan och man faller in i samma mönster om och om igen.

NU finns det dock all anledning för er att ge Laila en chans att göra magi med er huvudkrona, jag är med handen på hjärtat så himla nöjd med både färg och klippning vilket jag knappt minns sist jag var! Framförallt har jag i princip aldrig blivit nöjd med hårfärgen efter mina frisörbesök så det hela slutade med att jag började färga mitt hår själv och fortsatte med det tills dess att jag besökte Laila som inte minst visade sig vara lyhörd med mina önskemål och även kom med förslag på hur det skulle kunna bli än finare, jag gick ifrån mitt frisörbesök med känslan av att ha en väldigt naturligt brun hårfärg precis som jag önskade! Nu är det snart dags för mig att boka in ett nytt besök, vi pratade lite löst om att eventuellt göra någon förändring rent frisyrmässigt så det ska bli spännande att uppdatera er här efter hand. Nu har jag dock precis slutat amma och vad jag förstått finns det risk för att man tappar otroligt mycket hår så vi får se om den där förändringen på frisyren blir vid nästa besök eller besöket där efter så jag vet hur mitt hår reagerar nu när jag är amningsfri.

Laila’s salong ligger precis vid Triangeln inne i centrala Malmö, ni når henne på följande telefon: 044-12 22 13

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.