Sommarens mest använda klänning!

Inte trodde jag att klänningen för några ynka 100-lappar skulle bli sommarens mest använda, ibland hittar man verkligen de där fynden! Jag vet inte hur många som har frågat mig vart klänningen kommer ifrån, min mamma är en av dem och hon var snabb med att klicka hem en innan de sålde slut! Vi borde kanske köra en outfitfotografering tillsammans, haha! Jag älskar verkligen längden på denna modellen och i samråd med en markerad midja är det ett vinnande koncept! Bilden har jag tagit precis utanför vår ytterdörr, kanske kan den där häcken mellan vårt hus och grannen få agera outfitvägg så snart uppfarten är klar för nu ser det ju lite trist ut med grusen men jag hann verkligen inte leta upp en bättre location just där och då och blommorna som kom med bud (från Euroflorist, klick) ville jag föreviga. Tänk vad en vacker blombukett gör till ett foto, så här i efterhand ångrar jag mig att jag inte begav mig till någon härlig äng och fick till en mer drömmig bakgrund för klänningen passade verkligen till den vita blombuketten.

Nu till dagsformen! Herre min gud vilken natt, Ludwig vaknade ungefär en gång i timmen och det var precis så att jag hann slumra till mellan varven innan det var dags för ny vaggning! När ska han börja med att sova en hel natt? Det hade nämligen suttit ganska fint känner jag! Hör och häpna för Ludwig har så smått börjat acceptera nappen, vi ger honom den enbart på natten för vi vill helst inte att han ska springa omkring med en napp i munnen men just för nattningens skull är den guld värd. Ibland räcker det att stoppa in den i munnen på honom så somnar han om, det är dock långt ifrån varje gång men ändå! Är det förresten någon som har några tips på om man ska göra några särskilda övningar för att bebisen ska lära sig att sätta sig upp själv? Ludwig kan sitta korta stunder men det är verkligen vingligt och han kan absolut inte sätta sig upp själv! Likaså börjar han så smått komma upp på knäna men han får liksom inte till det helt så det känns som att krypandet är långt ifrån, jag kan tycka att det är något stressande när man hör och ser andra föräldrar poängtera hur snabba i utvecklingen deras bebisar är men jag antar att man ska slå dövörat till för det är ju så individuellt. Samtidigt vill man ju hjälpa sin bebis så gott det går på traven och jag har ju ingen erfarenhet alls kring hur man ska gå tillväga…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.