Fashion Week here we come!

Det är med blandade känslor som jag beger mig till Köpenhamn idag! Det ska såklart bli sjukt kul att gå på Fashion Week och väldigt skönt att för första gången sedan L kom till världen få lov att sova en hel natt utan att bli väckt, samtidigt känns det lite nervost att vara borta från honom över natten. Jag kommer förmodligen inte kunna sova av just den anledningen och det skulle ju vara lite typiskt nu när jag har möjligheten att sova ut! En annan sak som bidrar till dessa blandade känslor är att renoveringen inte alls är klar och att det är nu som alla detaljer kommer trilla på plats, exempelvis avståndet mellan staketpinnarna, bågen på grinden, trappen etc etc och jag vill så gärna vara hemma och se så att allt blir som jag har tänkt mig (ni som följer mig på Instagram såg kanske hur snett det gick med stenläggningen upp till dörren). Maken har visserligen bestämt sig för att jobba hemifrån så han ska hålla koll så att byggarna inte tar alldeles vilda val när det kommer till sådana viktiga beslut! Han får helt enkelt hålla mig uppdaterad och skicka bilder efter hand…

Nåväl, det är väl ingen som har missat att Boozt.com är huvudsponsor till fashion Week i Köpenhamn? Jag såg öppningsshowen på deras Instagram och tänk att imorgon är det jag som befinner mig på stängningsshowen (heter det så på svenska?)! Det ska bli så roligt! Jag håller er uppdaterade på Insta Stories så kika in där om ni vill få en liten sneak peek på Fashion Week och vår vistelse i Köpenhamn. Mina outfit kommer se lite ut som nedan, jag har ett par nya grå kostymaktiga byxor från Zara och en ny ljusrosa blus från Rosemunde som jag tänkte matcha med mina ”laxrosa” loafers från ATP Atelier (ser ju nästintill identiska ut med de jag hittade på Boozt i kollaget nedan) under dagen, fram mot kvällen tänkte jag byta om till min rosa kjol från Sand som är i samma tyg som klänningen nedan men jag har inget att matcha den med så vi får se hur det blir.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.