En bättre onsdagskväll

Igår valde jag att ”casha in” på min morsdag-present, ni som följer mig här på bloggen minns kanske att jag fick tre alternativ att välja mellan där ett av valen var en kväll ute (en kväll ute för mig innebär inte att jag är ute halva natten utan det är alldeles lagom att komma hem vid elvasnåret, haha) tillsammans med tjejerna där maken skulle agera chaufför, ta hand om Ludwig och betala hela notan. Från början tänkte jag välja en spadag med övernattning tillsammans med familjen men efter vår semester där vi båda fick jobba i pass för att kunna koppla av vid poolen i någon enstaka timme åt gången insåg jag att det var mer lockande att få en helkväll med tjejerna där jag helt och hållet kunde slappna av så det fick det bli. Oj vad jag njöt, vi började med att beställa in en varsin drink som visade sig vara helt i min smak (jag älskar sura drinkar) sedan beställde vi in ett antal sushirätter och några glas bubbel. Det var så härligt att bli lite salongsberusad och kunna gå all in på tjejsnack, jag minns inte sist som vi tre satt och snackade på det viset och nu fick jag lite blodad tand.

Idag tänkte jag ta Ludwig under armen och köra lite ärenden, vi ska bland annat en vända till Emporia för att byta några klädesplagg som jag inte hann med att göra igår. Jag har badat Ludwig och just nu ligger han och sover i sin säng, vi har så smått börjat lägga honom där inne allt oftare men ännu inte tagit steget att låta honom sova där en hel natt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.