Missa inte 25% rabatt hos Xperience Laila’s Luxury Salon

Förra veckan var det dags för ett återbesök hos min frisör Laila som skämde bort mig under några timmars tid, det är så skönt att komma dit och bli ompysslad. Bara en sådan sak som att Laila helt spontant, under tiden som jag satt med en hårinpackning, frågade om jag ville få ögonbrynen fixade under tiden som inpackningen verkade! Alltså, det var precis som att hon kunde läsa mina tankar! Jag har nämligen haft mina funderingar på att fylla i brynen med 3D tatuering, dels för att jag tycker att mina bryn är så glesa och dels tycker jag att det är så svårt att bevara formen på dem. Laila var inte helt enig så nu har jag lovat att först ge henne en chans för tydligen har jag jätte mycket strån som egentligen bara behöver färgas och formas om, jag har uppenbarligen misshandlat mina bryn så de behöver en del omvårdnad. Det ska bli så spännande att se det färdiga resultatet och redan efter första omgången syns det stor skillnad.

Jag ville egentligen bara påminna er om att inte missa erbjudandet om 25% rabatt vid första besöket hos Xperiwence Lailas Luxury Salon, ni anger bara ”thessan25” när ni bokar tiden! Sen får ni inte missa att gå in och gilla hennes sida på Facebook, där kommer hon inom kort att dela med sig av ett antal erbjudanden! Bland annat planerar hon att en gång i månaden välja ut en person till att få en total makeover, där Laila helt gratis fixar både håret och lägger en trevlig makeup. Helt enkelt skämmer bort den här personen under några timmars tid, en chans man inte vill missa så håll er uppdaterade på FB.

 

Jag älskar att Laila är perfektionist ut i fingerspetsarna, inte nog med att salongen alltid är tipp topp så märks det så tydligt när det kommer till detaljerna. Jag menar, hur många tänker på att montera en krok vid varje stol så att man kan hänga sin handväska? Det borde ju alla frisörsalonger ha!!

Den här gången fokuserade vi på att färga min utväxt som var lite av en silvergrå nyans, alltså de gråa hårstråna har verkligen exploderat efter graviditeten så det krävs betydligt tätare underhåll av håret nu jämfört med innan graviditeten! När det kommer till min hårfärg valde Laila att behålla vissa slingor som hon tyckte hade fått en fin solblekt nyans efter sommaren, något jag själv blev imponerad över att man kan göra. Där märks det tydligt att Laila kan sin håranalys, en utbildning som hon rekommenderar alla frisörer att investera i.

Alltså helt seriöst, jag hade varit fullkomligt gråhårig om jag inte hade färgat mitt hår!! På bilden ovan kan ni se skillnaden före och efter…

Älskar inredningen!

Nu har vi kommit fram till att vid mitt nästa besök antingen klippa av en bra bit av håret eller också permanenta mitt hår, nu tänker ni säkert pensionärspermanent men det är alltså inte den typen av permanent som vi i så fall ska göra utan en ny teknik (Beach wave) som skapar enorm volym. Gå in på Youtube och sök på permanent så får ni se vad jag menar! Då använder man hur som helst dessa färglada plastsakerna som jag knäppte av en bild på, det ska bli så spännande med lite förändring och jag hoppas inte att jag hinner fega ur!

Enda tillfället som jag läser skvallertidningar är hos frisören och favorittidningen numer är Svensk Damtidning, jag älskar att se hur kungligheterna stylas och blir så otroligt inspirerad till att själv försöka klä mig lika stilsäkert.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.