Babymatta med vaddering och trevligt motiv

Jag vet inte hur många babymattor vi har vid detta laget men alltså de är så användbara, vi har i princip en i varje rum som ligger redo och preppad med leksaker! Den här mattan från BabyDan (klick) är favoriten, den är nämligen lite styvare och har mer fyllning i sig än våra övriga babymattor. Numer ligger nämligen Ludwig inte stilla en sekund och det räcker verkligen med att man tittar bort ett ögonblick så har han förflyttat sig två meter och lyckats slå huvudet i något som kommit i vägen när han rullat på sidan, det är nämligen så han förflyttar sig än så länge och det går snabbt som bara den (sen drar han sig visserligen fram också genom att ta tag i saker). Av den anledningen försöker jag se till så att han håller sig på sina babymattor så att det åtminstone blir lite mjukare om han skulle dunka huvudet i golvet, sen är mattorna perfekta de stunder när han faktiskt vill ligga på ryggen och leka för det händer såklart fortfarande ibland. Helt klart ett tips till er som inte redan har införskaffat er ett antal lekmattor!

Jag älskar motivet på BabyDans nya kollektion, elefanten är så himla söt! Vi har den grå lekmattan med elefantmotiv på den ena sidan och prickar på den andra sidan, sen har vi även den turkosa badkappan som är så gullig! Ludwig är förresten inne i en fas där han älskar alla detaljer, han missar aldrig en tvättlapp och han kan hålla sig sysselsatt länge bara genom att pilla på diamanterna på mina vigselringar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.