Kabellåda – en smart lösning som dessutom är barnsäker

Eftersom ag fick så otroligt många frågor om kabellådan som jag postade i min Insta Story häromdagen får det helt enkelt bli ett inlägg även på bloggen! Alltså, ni ser ju själva skillnaden! Jag fullkomligt älskar sådana här lösningar och äntligen kan jag dammsuga under trappen utan att bli irriterad varje gång! Kabellådan kommer alltså från Clas Ohlson och det finns flera olika storlekar beroende på hur mycket man behöver gömma i den, vi köpte den mindre lådan och fick precis plats med alla våra kablar. Något som jag själv inte tänkte på när jag införskaffade mig lådan är att det dessutom blir barnsäkert att ha kablarna i en låda, man slår helt enkelt två flugor i en smäll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.