Tips på serie – Succession

Vi prenumerera både på Netflix och HBO och när det kommer till serier så har den sistnämnda helt klart de bästa, jag älskar deras egenproducerade serier för de är så otroligt välgjorda! Vi började titta på Succession för bara någon vecka sedan och har tyvärr redan hunnit se alla avsnitten i första säsongen, varför gör man alltid så? Samtidigt älskar jag att streckolla på serier när jag väl har fastnat för en men man hade behövt typ tio säsonger på en gång! Serien handlar om den snuskigt rika familjen Roy som driver världens femte största mediekoncern, ett familjeföretag som den åldrande pappan helt enkelt inte är beredd på att släppa kontrollen över samtidigt som hans barn går över lik för att få ta över makten och driva det vidare. Barnen har vuxit upp i en grotesk rikedom och har inte riktigt någon verklighetsuppfattning om livets alla svängningar. Alltså jag älskar serien!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.