Hemsök av barnmorskan

Idag får vi hembesök av barnmorskan, jag antar att syftet med hembesöken är att säkerställa så att bebisarna har det bra och även ge lite tips kring säkerhetstänket i hemmet. Vi har redan börjat åtgärda en del av alla risker som finns här hemma, vi har tex monterat ett par grindar samt sett till så att lösa kablar säkrats mm. Nu för tiden är det verkligen full fart på den här lilla killen, jag har inte en lugn stund om dagarna och det gäller verkligen att vara på sin vakt och ha ögon i nacken. Tänk att det var han som låg i min mage och sparkade, helt ofattbart när man tänker ur det perspektivet.

Jag försöker med jämna mellanrum passa på att knäppa av lite bilder på oss tillsammans med Ludwig och de här fotona tog vi i helgen, jag hade dagen till ära klätt Ludwig i en matchande outfit. Han börjar verkligen se ut som en liten pojke nu, hans hår blir ljusare för var dag som går och snart har han en frisyr. Jag tyckte håret tog fart och började växa rejält efter att jag fick bort skorven som han drabbades av för inte så länge sedan, han har ju klarat sig ganska bra från skorv men fick en liten släng för bara någon månad sedan. Jag smorde in huvudet i badolja och kammade sedan bort det lilla som han hade så nu är det borta, jag var först osäker på om man skulle ta bort det eller om det var något som trillade bort av sig själv men det gör det alltså inte och man ska alltså plocka bort det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.