För två år sedan…

Jag tror inte att jag har visat er denna bilden förut, det är en bild från när jag fick håret fixat på självaste bröllopsdagen! Jag bokade både smink och håruppsättning hemifrån så det var lite av en chansning om jag skulle bli nöjd med resultatet, hade jag gjort en provuppsättning innan så hade jag gjort en del justeringar inför vår stora dag men i det stora hela och sett till förutsättningarna att få ihop allt hemifrån Sverige så är jag riktigt nöjd. Jag valde en löst sittande håruppsättning och lockat hår, i spännet hade jag några kvistar brudslöja för att matcha brudbuketten som bestod av enbart denna vackra blomma. Åh, jag hade så gärna fått uppleva denna dagen igen! Känslorna bokstavligen sprudlade inombords och jag får nästan tårar i ögonen när jag tänker tillbaks på vår dag…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.