Idag firar vi pappersbröllop

Tiden går så snabbt, tänk att det redan är två år sedan vi stod där i kapellet i Sydafrika och sa ja till varandra! En alldeles magisk känsla! Jag är så otroligt glad och tacksam över att vi fick möjligheten till att gifta oss precis som vi själva ville ha det, att vi hade möjligheten att göra den gigantresan som vi gjorde i samband med vårt bröllop. Det är mycket som har hänt sedan dess och ibland måste jag försöka stanna upp och försöka leva i nuet för det är så himla lätt att man hela tiden blickar framåt och glömmer bort att njuta av det man faktiskt har, något som vår Ludwig har fått mig till att bli lite bättre på även om jag fortfarande kan känna en viss stress över allt jag vill hinna med här i livet.

Vårt pappersbröllop passade vi på att fira redan igår, vi hade ordnat barnvakt och bokat in oss på bio under eftermiddagen för att sedan runda av kvällen med en middag på tu man hand. Oj vad vi behövde det, det var så mysigt att bara ha tid för varandra och i lugn och ro sitta och prata med varandra. Vi var hemma vid halv nio-tiden och det var mer än lagom för Ludwig hade hunnit bli övertrött och vägrat att somna, han var så ledsen och grät hysteriskt. Det var första gången som vi var ifrån honom på kvällen när när han ska sova så det var dels en omställning för honom och dels så är han ganska svår att natta om kvällarna, vissa kvällar går vi och vaggar honom i en halvtimme innan han slutligen somnar på axeln. I övrigt hade det gått hur bra som helst att passa honom så han är i det stora hela en väldigt ”anpassningskompatibel” bebis, när vi kom hem slocknade han som en stock och var helt utmattad efter all aktivering som han får när han blir passad.

Nu ska vi alldeles strax iväg och rösta, det ska bli så spännande att följa valet ikväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.