Bistro Stella

I lördags passade vi på att fira vårt pappersbröllop med att först gå på bio och sedan runda av kvällen med ett restaurangbesök. Vi testade en för oss ny resturang här i Limhamn (som har blivit omnämnd i White Guide), det är så mysigt att ha ett litet centrum med resturanger och butiker.

Vi åt tvårätters, jag hade faktiskt lite högre förväntningar på maten sen valde jag visserligen torsken till huvudrätt och just torsk är ju svårt att göra något spännande av. CJ åt rödingen till huvudrätt och den var tydligen supergod! Får väl ge resturangen ett nytt försök längre fram och hoppas på bättre smakupplevelser. Jag tyckte hur som helst att det var en supermysig lokal och jätte trevlig personal.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.