Blomdbud – en ljuvlig höstbukett

-inlägget publiceras i samarbete med Euroflorist

Finns det något mer uppiggande än en alldeles ljuvligt vacker blombukett? Det finns alltid tillfällen för snittblommor, inte minst nu när hösten är på ingång och således även en helt fantastisk färgskala när det kommer till våra väldoftande växter. I helgen firade vi pappersbröllop och vad passar då bättre än just ett härligt blomsterarrangemang? Jag blev helt mållös när jag mottog blombudet, hur vacker är inte denna buketten?

Vi försöker alltid ha någon form av helgbukett här hemma och det har nästan blivit lite av ett signum för när helgen är på ingång, det blir liksom inte helg utan en rykande färsk bukett med blomster. Just nu finner ni en rad med härliga höstbuketter på Euroflorists webbshop, perfekt att ge bort som en liten påminnelse om att man tänker på sina nära och kära.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.