Bistro Royal – en restaurang vid centralstationen i Malmö

Igårkväll mötte jag upp Linda, Anna och MariaBistro Royal, innan sommaren var vi där och tog ett glas skumpa samt testade deras för- och efterrätter. Där och då beslutade vi oss för att göra ett återbesök och även smaka av huvudrätterna och igår var det äntligen dags. Jag var bokstavligt talat vrålhungrig när jag anlände och när jag sedan gick därifrån var jag istället proppmätt och lite smått salongsberusad, en bättre kväll med andra ord. Jag testade även att för första gången ta bussen hem, jag har hittills haft lyxen att få skjuts av maken var gång jag varit ute på restaurang men nu när vi har fått in lite rutiner på att lägga Ludwig i sin säng hade vi inte mage att väcka honom. Vi har en busshållsplats väldigt nära huset så det funkade förvånansvärt bra med kollektivtrafiken!

Lokalen är ju helt magisk och den inger verkligen en känsla av svunna tider, tänk hur fint hantverk man hade förr!

Jag åt en toast skagen till förrätt, jag älskar verkligen toast skagen i alla dess former!

Till huvudrätt valde jag oxfilén, man får ordentligt med mat här. Jag orkade inte ens äta upp hela huvudrätten.

Vi hade en toppenkväll, god mat och en supertrevlig servitris som inte bara såg till att vi hade allt vi behövde utan hon var även väldigt rolig och lyfte helt klart stämningen på restaurangen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.