Morgonstund har guld i mund

Den här frukosten njöt vi av när vi firade pappersbröllop förra helgen, vi steg upp tidigt (vilket vi alltid gör nu när vi har Ludwig) och bakade scones och dukade upp med tända ljus. Det hör ju inte längre till vanligheterna att det ser ut så här när vi äter frukost om helgerna, oftast äter vi frukost var och en för sig eftersom vi många gånger tar en varsin ”sovmorgon” (sovmorgon idag är till klockan 08:00) om helgen. Jag gillar visserligen att komma upp i tid men det är ju förutsatt att man har fått sova om natten! Vi har börjat lägga Ludwig i hans egna säng så man blir ju fullkomligt klarvaken när han gråter om natten och man ska springa in till hans rum för att stoppa in nappen eller ge honom ersättning. Han äter fortfarande en gång per natt och då står man där bredvid sängen och väntar tills han druckit upp, nästa steg är väl att försöka vänja av honom från att äta på natten. Jag ser så himla mycket fram emot att han ska sova en hel natt utan att vakna, det har liksom aldrig hänt!

Jag fick förresten ett par superfina diamantörhängen av min kära make som ”morgongåva” på vår bröllopsdag, jag har länge spanat in ett par sådana så jag blev så glad. Jag hade verkligen inte förväntat mig att få något eftersom vi gemensamt bestämde hur vi skulle fira dagen med restaurangbesök och bio, vi har ju hela tiden så mycket utgifter med huset så allt fokus ligger liksom där och presenter mm prioriteras helt enkelt bort. Jag ska visa er dem när jag hunnit fotografera, de matchar mina vigselringar så väl!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.