Plisserad kjol i höstens trendfärg

Plisserad kjol, metalliskt vinrött och klassisk silke. Tre favoriter i min höstgarderob, blusen har jag redan hunnit använda flitigt och stylat i flera olika looks medan kjolen är ett nyinköp som jag invigde häromdagen. Jag fullkomligt älskar plisserade plagg, dock tycker jag att kjolen är ganska svårburen eftersom den framhäver en liten bulle på magen när man står i profil. Nu är man ju inte helt i form efter graviditeten och träning är något som har prioriterats bort så den kan ju åtminstone minimeras något men generellt bidrar den plisserade varianten till att bullen träds fram.

Silke är ett material som jag bär ofta, framförallt under kontorstid. Dels så är det svalt att bära sommartid och man kan enkelt styla det med en blazer eller cardigan när det sedan börjar bli kallare men framförallt är det väldigt feminint vilket jag gillar att framhäva, ett riktigt kvinnomaterial.

Nagellacket kommer från Essie och färgen är verkligen en favorit nu mot höstkanten…

Blus: Rosemunde / Kjol: H&M / Pumps: Footlight

 

Foto: Linda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.