En smart kontorshörna

Det var ett tag sedan jag delade bilder på min lilla kontorshörna och nu när allt sladdtrassel under trappen är åtgärdat tyckte jag att det var dags att knäppa av lite nya bilder. Det blir ju en hel del tid som spenderas här och jag måste säg att placeringen på skrivbordet är alldeles ypperlig (även om det kanske inte är helt optimalt att ha det under en trapp med ”öppna” trappsteg) för här kan jag sitta samtidigt som Ludwig springer rundor i sin gåstol eller om mannen tex står i köket och lagar mat, man har liksom uppsikt och kan vara lite social trots att man sitter och jobbar med bloggen eller redigerar bilder. Skrivbordet har dock en tendens att bli belamrat med en massa dokument, fakturor, kvitton mm som istället borde sorteras in i pärmar så det gäller att plocka undan här innan man får gäster.

Den söta To do listan köpte jag på Akademibokhandeln, varje blad är utformat som en to do lista med små rutor som man kan bocka av efter hand som man åtgärdat sina to do’s. Jag är nämligen en person som har miljarder to do lists och tur är väl det för då blir alla måste avklarade, i helgen hade jag tex skrivit ner att vi skulle till tippen med allt bråte som låg huller om buller i trädgården och givetvis såg jag också till så att vi fick det avklarat. En punkt som aldrig tycks bockas av är den som heter ”säkerhetskopiera bilder” så nu tänkte jag sätta mig med det en stund och föra över lite fler mappar till vår externa hårddisk.

Skrivbordet, stolen och ljuslyktan kommer från Hübsch.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.