En kontorsoutfit enkel att styla

Blus: Rosemunde / Scarf: MQ / Byxor: Mango / Skor: ATP Atelier

Inser att jag inte har bloggat på ett par dagar nu, jag blev nämligen lite less på att vår IT-ansvarige inte verkar få styr på statistiken på min blogg! Jag har bett honom koppla in Google Analytics till bloggen så att jag ska kunna ta del av lite mer utförlig statistik per inlägg men alltså, varför ska det alltid vara ett problem att få sådant där att fungera? Jag funderar skarpt på att byta bloggportal eller istället sköta allting själv! Tourn som jag bloggar för har dessutom inte hållit sitt avtal när det kommer till utbetalning av ersättning så jag borde verkligen ta tag i detta snart!

Hur som helst, jag och Linda möttes upp inne i stan förra veckan och då passade vi på att knäppa av en outfit! Jag invigde min nya topp/blus från Rosemunde och stylade den med en färgglad scarf, älskar sådana här användbara toppar! Den är precis lika fin att bära till ett par jeans eller under en kofta kallare dagar, ni finner den här (klick).

Foto: Linda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.