En blus med knytdetaljer

-inlägget publiceras i samarbete med The Shirt Factory

Den feminina blusen är helt klart det absolut säkraste plagget i varje kvinnas garderob! Det finns så många olika sätt att styla blusen på beroende på vilken framtoning man vill ha, jag trivs bäst i att klä mig klassiskt och matchar den därför med ett par ljusa kontorsbyxor och pumps med bred klack. Det hör dock inte till vanligheterna att jag bär glasögon när vi fotograferar, vilket egentligen är så himla snyggt och helt klart kompletterar en look! Nu under mammaledigheten har jag nästan uteslutande burit linser under dagtid men för tillfället har jag brist på linser här hemma och behöver göra ett besök hos optikern för att kontrollera synen innan jag beställer nya, vilket var på tok för länge sedan jag gjorde sist. När jag jobbar bär jag glasögon i princip varje dag eftersom mina ögon blir så känsliga av att sitta framför datorn en hel dag och när jag då har linser börjar ögonen rinna och svida efter ett tag, lite trist för det är inte alltid man vill ha glasögon på jobbet.       

Jag älskar knytdetaljen på denna blusen, jag har sedan tidigare en vit blus från samma varumärke som jag har använt så himla flitigt och jag har på känn att denna blusen kommer bli precis lika populär som den förra i min garderob.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.