Äppelkaka på våra egna äpplen

Plötsligt händer det! Jag bakar!! I veckan har jag varit en superkvinna, jag har haft sådan energi och varit så otroligt effektiv och jag älskar känslan! Jag har gjort precis allt i hemmet eftersom maken jobbat som en dåre ⇒ städat, tvättat, lagat alla middagar, bytt i sängen, plockat iordning, handlat mat, fixat lite i trädgården och utöver det fick jag för mig att baka en äppelkaka på våra egna äpplen, jag la äntligen en beställning av vårt bröllopsfoto (ny, eftersom den första blev fel) plus lite andra saker som vi haft på vår inköpslista, tvättat all tvätt, tagit hand om Ludwig mm mm. Ja men ni hör ju! Tänk om man ändå alltid hade haft denna energin, framförallt när man egentligen lider av sömnbrist!

Idag ska jag försöka ta mig till gymmet och utöver det ska vi fixa och dona i trädgården! Det ska bli så skönt att bli klar med den inför vintern! Sociala media är förresten så himla bra, efter mitt inlägg om status på bygget fick jag så många bra tips på seriösa byggare och jag tror faktiskt att jag ska ta kontakt med någon av dem och se om de kan komma hit och göra klart det sista som våra byggare struntade i att färdigställa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.