Lovely mocka petrol

-inlägget publiceras i samarbete med Footlight

I lördags när vi var på middag hemma hos Emelie & Pontus passade jag på att inviga några av höstnyheterna i min garderob, jag är löjligt förtjust i både klänningen och pumpsen och i samråd med varandra blev det verkligen full pott! Klänningen framhäver figuren på ett smickrande vis för att inte tala om färgen på pumpsen som lyfter vilken outfit som helst! Klacken är i perfekt höjd och jag gillar att den är konformad vilket inte bara gör att man enkelt håller balansen samtidigt som man bär på en liten bebis, man fastnar inte heller mellan kullerstenar eller sjunker ner i gräset om man nu råkar gå på sådant underlag (vilket jag gjorde).

 

Footlight har så många trevliga nyheter i butiken nu och har ni inte besökt deras flaggskepp här i Malmö så är det hög tid att ni gör det, en butik som verkligen andas lyx. Jag har sedan tidigare både skor och väskor ifrån varumärket och det jag gillar mest med Footlight är att man får så bra kvalité för pengarna, sen har varumärket dessutom en hög modegrad som gör utbudet så spännande. Jag testade även ett par lårhöga stövlar när jag var inne i butiken och även om det inte alls är min stil blev jag så sugen på att köpslå!

Dessa pumpsen heter Lovely Mocka Petrol, ni finner dem här (klick).

   

Haha, vinkar på Ludwig som sitter i vagnen några meter ifrån!

   

Jag passade även på att inviga mina nya diamantörhängen som jag fick av maken i morgongåva på vår bröllopsdag, vi firade 2 år som gifta i år. Nu var det lättare sagt än gjort att fånga dem på bild men diamanterna är 0,4 karat (totalt på båda, man räknar alltid totala karaten på örhängen) i gult guld, jag vet inte hur många gånger jag har spanat på ett par sådana men helt enkelt inte prioriterat att köpa dem så det var verkligen en fullträff av mannen min. Jag blev så glad! ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.