Ram för bröllopsfoto

Glädjande besked, nu är vår förstoring av bröllopsfotot äntligen på väg! Jag hoppas på bättre tur denna gången för det blev ju helt fel sist jag la en beställning, jag googlade fram en sida som var fullkomligt opedagogisk och i tron om att jag hade beställt ett specialanpassat mått fick jag istället hem en förstoring på bilden i ursprungsformatet vilket var helt gigantiskt! Nästan 500kr kostade det dessutom inklusive frakt så det var minst sagt en nitlott, efter många om och men slapp jag dock att betala dessa hundringar helt i onödan! Nu har jag alltså googlat fram en ny sida och varit i kontakt med killen som driver den och jag får en bra feeling om att han har koll på läget, jag skickade dessutom över bilder på ramen som vi har köpt och förklarade hur jag vill att bilden ska vara i förhållande till måttet på A2-ramen. Jag har ju letat land och rike efter en ram som passar in rent stilmässigt här hemma och blev så glad när jag fann den här i vitt stål, tanken är att bilden inte ska täcka hela glasytan utan där ska vara en kant runtom som man kan se igenom (som på den översta bilden). Jag tror att det kan bli en cool effekt och att det passar in på vår modernare inredningsstil här hemma, tidigare var jag ju helt besatt av gamla ramar som jag fortfarande tycker är väldigt fina men det passar inte in här hemma.

Nu är jag spänd på att se det färdiga resultatet och givetvis kommer jag även att visa er så snart jag hunnit rama in och hänga upp bilden.

Bild: Pinterest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.