En vacker födelsedagsbukett

Igår firade vi min födelsedag några dagar i förskott, jag fyller ju år först på tisdag men eftersom familjen bor en bit härifrån passade vi på att hålla kalas nu i helgen. Vi bjöd in till lunchfirande eftersom det blir så mycket enklare när det är barn inblandat och när gästerna har en bit att köra, det bjöds på en lyxig kantarellpasta med serranochips och oj vad gott det blev! Det är alltid så svårt när man ska laga mat till så många personer, att få det sådär gott som det annars blir när man lagar till sig själv men igår blev det faktiskt riktigt lyckat. Efterrätten hade svärmor hjälpt oss att fixa, en fantastiskt god hembakad blåbärspaj. Så lyxigt att få hjälp utifrån för det är minst sagt mycket att stå i när man har bjudning och samtidigt har en liten som tar upp tid!

Dukningen hade jag också lagt en extra tanke på och beställt hem både linneservetter och servettringar som länge har stått på min inköpslista och jag blev så nöjd med resultatet, jag älskar färgen på servetterna som matchar fint med våra handstöpta ljus. Nu behöver vi bara nya bestick, nytt porslin och sen har jag spanat in en supertrevlig vas som hade gjort sig ypperligt i vårt matrum. Någon ny ljusstake hade också varit kul att ha till kommande middagsdukningar, ja men ni hör ju….det tar aldrig slut! Haha!

Jag blev dessutom så glad när det kom ett blombud från Euroflorist, en liten grattishälsning på min födelsedag och visst gjorde sig buketten alldeles ypperligt till dukningen här hemma?! Rosorna var alldeles ljuvliga och den gammelrosa nyansen är en favorit hos mig. En lagom stor bukett (som ni finner här, klick) att ha till just dukningar och så smidigt att få den levererad hem istället för att stressa iväg för att köpa blommor när man har fullt upp med alla andra förberedelser som en födelsedagsbjudning innebär. Tack snälla Euroflorist för gratulationen!

       

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.