En prickig klänning i retrostil

Vilket väder vi fick i helgen, det passade alldeles ypperligt för oss som skulle ha kalas här hemma! Efter en lång lunch begav vi oss nämligen ut till lekparken med de små, Ludwig hann dock somna på vägen dit så det blev inget gungande för hans del. Förra veckan när jag var på middag med tjejerna gick maken nämligen bort till lekparken och gungade med Ludwig så jag hade sett fram emot att se det live, han filmade som tur var gungpremiären så att jag inte skulle missa hans reaktion (jag la ut filmen på min instastory igår) och man kan riktigt se hur fundersam han är på vad som händer. Vår lilla gullunge!

Nåväl, kalaset till ära bar jag en ljuvlig klänning från Zara. Jag köpte den redan för någon månad sedan men har inte fått tillfälle till att inviga den än, jag älskar verkligen modellen på denna klänningen. Knälång, plisserad och lite sådär 70-tals inspirerad! Prickigt mönster är dock inget jag vanligen bär men det är kul med lite variation till det annars så populära kritstrecket! Jag matchade klänningen med lite jordnära nyanser så som mina beiga mockaskor, bruna handväska och härliga cape som värmde alldeles lagom…

Klänning – här / Cape – här / Pumps – här

     

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.