Pannband för kyliga höstdagar

I höst tänkte jag satsa en del på huvudbonader och då menar jag som i det här fallet ett mjukt och skönt pannband för kyliga höstdagar, en basker som definitivt gör sig till en outfit och såklart även en mysig mössa när kylan bitit sig fast nere i Skåne. Jag avskyr verkligen att frysa om öronen och skulle jag gå ut utan något skydd för huvudet när det är kallt ute kommer huvudvärken som ett brev på posten! Därför hade jag planerat outfiten ovan när jag tog Ludwig under armen och for över till Köpenhamn i tisdags men det där pannbandet kom aldrig till användning för plötsligt hade vi nästintill sommarvärme, det var till och med för varmt att gå omkring med den stickade tröjan under jackan! Vi som precis har införskaffat en mysig åkpåse till Ludwig och precis hunnit inviga den, den får helt enkelt läggas undan ett tag till! 

Jag passade även på att inviga mina skinnstövlar som får hänga med i ännu en säsong, är fortfarande löjligt förtjust i denna modellen och så skönt med ett par stövlar utan klack så att man kan gå i dem hela dagen.

Jacka: Burberry / Tröja: H&M / Jeans: Zara / Väska: Vagabond / Vantar & pannband: Lindex

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.