Antastad av en man på cykel

Usch, jag var med om något riktigt obehagligt idag! Jag hade precis varit borta på ICA och handlat inför kvällens tapas och passade på att snabbt gå inom lekplatsen så att Ludwig fick testa på att gunga igen (vilket han fullkomligt älskar) och när jag sedan begav mig hemåt gick jag som vanligt på gångvägen längst med Götgatans busshållsplats. Jag lägger märke till en kille som cyklar förbi mig och plötsligt stannar lite längre fram, han står med ryggen mot och tittar ner i sin telefon. För en sekund slog det mig att jag tyckte att det var märkligt att han plötsligt stannade där men viftade bort tanken när min kompis Per ringde. Jag svarar i telefonen och vi pratar glatt, jag går förbi killen och tittar dessvärre inte nämnvärt på honom utan är fullt fokuserad på att prata med Per. Några minuter senare måste Per åkt på tinnitus och trott att jag fått Tourettes syndrom för jag bokstavligen skriker rakt ut ”din jkla idiot, va fan håller du på med”, jag blir nämligen antastad av den här cyklisten. Han cyklar förbi mig bakifrån och tar sig alltså friheten att ta ett stadigt grepp om min rumpa. Så jkla vidrigt, hur fasiken kan man få för sig att göra något sådant mot någon som är ute och går med sitt BARN?? Inte för att det är ok att göra det överhuvudtaget, det måste varit en sjuk människa! Min dag blev förstörd kan jag säga, händelsen är såklart polisanmäld och även om jag vet att det är omöjligt för polisen att göra något så är det ändå bra för statistiken över inkomna anmälningar! Jag har även en väninna som råkade ut för detta för inte så länge sedan, det var dock i Pildammsparken inne i Malmö!

Nu till något positivt, väskan som jag så länge har trånat efter är äntligen min! Jag passade på att köpa den på min födelsedag när vi var i Köpenhamn och jag lyckades haffa sista exemplaret i denna färgen, jag är fortfarande lika löjligt kär i den som jag blev när jag såg den för första gången i Cannes. Jag behöver alltid lite tid på mig att fundera innan jag investerar i sådana här materiella ting, det rör ju sig om en hel del pengar men ibland måste man belöna sig själv och denna väskan får helt enkelt bli min ”pushpresent” (present för insatsen man gör när man föder barn) till mig själv. Jag fick dessutom ett litet bidrag i födelsedagspresent av mamma & Jocke, jag önskade mig verkligen inget särskilt i födelsedagspresent och då är det ju perfekt att istället få ett bidrag till något man ändå ska köpa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.